Despre Noi

Activitatea Societății este axată atât pe acordarea de consultanță juridică persoanelor juridice şi persoanelor fizice, cât și pe reprezentarea acestora în litigii, în fata instanțelor judecătorești sau arbitrale.

Scopul activității noastre este acela de a ne ajuta clienții sa își atingă obiectivele lor prin acordarea de consiliere juridică de cea mai bună calitate.

Noi credem că, prin garantarea pentru toți clienții noștri a unui nivel ridicat de profesionalism, care va depăşi în mod constant așteptările lor, vom obține o dublă satisfacție: în primul rând a clienților, care își văd protejate și valorificate interesele, și apoi a noastră, a avocaților, care ne vedem implicați în activități a căror rezolvare are ca efect creșterea reputației și a potențialului nostru.

Prin îmbinarea celor mai înalte standarde ale ramurilor de drept în care ne desfășurăm activitatea, noi ne asigurăm clienții de faptul că aceștia pot beneficia de excelenţă în rezolvarea problemelor lor, ori de câte ori şi oriunde apar acestea.

În prezent, acordăm asistență juridică în regim de permanență (în sistem de contract- tip abonament) unui număr de zece societăți comerciale mari, din mai multe sectoare de activitate (menționăm spre exemplificare: construcții, IT, vânzări, producție, gaz, comerț).

Acest tip de colaborare dintre societatea noastră și clienții aflați în sistem de permanență, implică rezolvarea de către avocații noștri a tuturor problemelor generate de activitatea curentă a clienților, precum și a celor cu un caracter ocazional, respectiv litigii.

Enumerăm o serie de servicii din practica uzuală a societății noastre, incluse în acest tip de colaborare pe care o avem cu unii dintre clienții noștri:

·         asistarea clienților la negocieri de contracte,

·         redactarea de contracte comerciale, indiferent de natura  acestora,

·         asistarea clienților la concilieri comerciale,

·         reprezentare în litigii privind recuperarea de creanțe, precum și în litigiile care au obiecte diverse,

·         contestarea proceselor verbale, în special în contradictoriu cu Ministerul Finanţelor Publice și cu Direcțiile Vamale sau alte organe ale statului (procentul proceselor câștigate în raport cu fiscul român este de 90%),

·         anulare de mărci,

·         concedieri individuale sau colective,

·         falimente și lichidări judiciare,

·         servicii corporate, respectiv redactare acte pentru societăți comerciale și reprezentare în fața Oficiului Registrului Comerțului București.

Tuturor acestor clienți li se alătură cei care se adresează societății noastre pentru rezolvarea unor situații cu un caracter punctual. Și în acest caz, angajamentul nostru faţă de clienţi este total, societatea noastră garantând capacitatea de a ne ajuta clienţii în rezolvarea provocărilor juridice complexe şi solicitante.

Toți clienții noștri, indiferent de forma de colaborarea aleasă, știu că a avea de partea lor un partener puternic, așa cum este societatea noastră, care le poate cunoaște și înțelege problemele, reprezintă garanția succesului.

A avea un partener puternic înseamnă să te ştii protejat şi să ai certitudinea obținerii celei mai bune soluții pentru problema ta.

La Poppa Avocați știm că fiecare afacere şi fiecare situaţie este diferită, astfel încât ne adaptăm demersul nostru la nevoile fiecărui client, persoană fizică sau juridică, pe care îi ajutăm în egală măsură pentru rezolvarea problemelor juridice, atât pe plan local, naţional şi internaţional (societatea noastră colaborează cu două societăți de avocați din Israel și o casă de avocatură din Paris).

Prin evaluarea punctelor forte şi a punctelor slabe ale poziţiei unui client, suntem în măsură să stabilim în mod clar opţiunile acestuia în fiecare etapă a ciclului de litigii şi să adaptăm strategia în consecinţă.

Din momentul în care ne-ați ales ca avocați, vă garantăm o cercetare minuțioasă a cazului dvs. și căutarea de modalităţi creative de a vă rezolva problema în cel mai scurt și eficient mod, cu minim de risc și având mereu în considerare obiectivele clienților noștri.

În condițiile în care, prin definiție, activitatea juridică trebuie să acopere întregul spectru al relațiilor sociale, iar în munca juridică specializarea este un principiu fundamental, afirmăm fără frica de a greși, faptul că suntem unul dintre puținele societăți de avocatură în măsură să asigure asistență juridică și reprezentare la cel mai înalt nivel de competență în toate domeniile:

·         drept comercial,

·         fiscal,

·         bancar,

·         civil,

·         dreptul muncii,

·         dreptul proprietății intelectuale.