Despre Noi

Activitatea Poppa Avocati este axată atât pe acordarea de consultanță juridică persoanelor juridice şi persoanelor fizice, cât și pe reprezentarea acestora în litigii, în fata instanțelor judecătorești sau arbitrale.

Scopul activității noastre este acela de a ne ajuta clienții sa își atingă obiectivele lor prin acordarea de consiliere juridică de cea mai bună calitate.

Noi credem că, prin garantarea pentru toți clienții noștri a unui nivel ridicat de profesionalism, care va depăşi în mod constant așteptările lor, vom obține o dublă satisfacție: în primul rând a clienților, care își văd protejate și valorificate interesele, și apoi a noastră, a avocaților, care ne vedem implicați în activități a căror rezolvare are ca efect creșterea reputației și a potențialului nostru.

Prin îmbinarea celor mai înalte standarde ale ramurilor de drept în care ne desfășurăm activitatea, noi ne asigurăm clienții de faptul că aceștia pot beneficia de excelenţă în rezolvarea problemelor lor, ori de câte ori şi oriunde apar acestea.

În prezent, acordăm asistență juridică în regim de permanență (în sistem de contract- tip abonament) unor societăți comerciale mari, din mai multe sectoare de activitate (menționăm spre exemplificare: construcții, IT, vânzări, producție, gas petrolier lichefiat, comerț).

Acest tip de colaborare dintre societatea noastră și clienții aflați în sistem de permanență, implică rezolvarea de către avocații noștri a tuturor problemelor generate de activitatea curentă a clienților, precum și a celor cu un caracter ocazional, respectiv litigii.

Tuturor acestor clienți li se alătură cei care se adresează Poppa Avocati pentru rezolvarea unor situații cu un caracter punctual. Și în acest caz, angajamentul nostru faţă de clienţi este total, biroul nostru garantând capacitatea de a ne ajuta clienţii în rezolvarea provocărilor juridice complexe şi solicitante.

Toți clienții noștri, indiferent de forma de colaborarea aleasă, știu că a avea de partea lor un partener puternic, așa cum este Poppa Avocati, care le poate cunoaște și înțelege problemele, reprezintă garanția succesului.

A avea un partener puternic înseamnă să te ştii protejat şi să ai certitudinea obținerii celei mai bune soluții pentru problema ta.

La Poppa Avocați știm că fiecare afacere şi fiecare situaţie este diferită, astfel încât ne adaptăm demersul nostru la nevoile fiecărui client, persoană fizică sau juridică, pe care îi ajutăm în egală măsură pentru rezolvarea problemelor juridice, atât pe plan local, naţional şi internaţional.

Prin evaluarea punctelor forte şi a punctelor slabe ale poziţiei unui client, suntem în măsură să stabilim în mod clar opţiunile acestuia în fiecare etapă a ciclului de litigii şi să adaptăm strategia în consecinţă.

Din momentul în care ne-ați ales ca avocați, vă garantăm o cercetare minuțioasă a cazului dvs. și căutarea de modalităţi creative de a vă rezolva problema în cel mai scurt și eficient mod, cu minim de risc și având mereu în considerare obiectivele clienților noștri.