Our team

We take pride in one of the strongest and most established teams. Apart from their professionalism, each law firm member excels in their own qualities.

 

 

Lilica Poppa

Lilica Poppa

Partener fondator

Licențiată în drept în anul 1980; avocat în cadrul Baroului Bucureşti din anul 1995. După o carieră juridică în arbitraj și comerț exterior, în anul 1996 a pus bazele Cabinetului de Avocatură L. Poppa. Domeniile de expertiză sunt: drept civil, drept comercial, dreptul proprietăţii intelectuale, drept fiscal, dreptul muncii, contencios administrativ. Rafinament juridic, disponibilitate, amabilitate, abilităţi negociere, capacitate de sinteză- acestea sunt trăsăturile care îi completează și îi desăvârșesc profesionalismul. Cunoaștere a limbilor engleză și franceză. Limbi de lucru: română, franceză.

Bogdan Panciu

Bogdan Panciu

Partener în cadrul Poppa Avocati din anul 1998.
Absolvent al Facultății de drept în anul 1998. Membru al Baroului București din anul 1999, an când se alătură și Cabinetului de avocatură Poppa.
Expertiză în domeniul imobiliar, fiscal, comercial și dreptul muncii, drept societar.
Atribute: Combativ, determinat și foarte bun negociator.
Limbi de lucru: română, franceză.

Eugen Nechita

Eugen Nechita

Licențiat în drept în anul 2007; membru al Baroului București din anul 2011, Master în Dreptul Afacerilor. S-a alăturat echipei Poppa Avocați începând cu anul 2011. Anterior intrării în Barou a lucrat ca și consilier juridic în domeniul asigurărilor și bancar. Experiența dobândită îl face să activeze cu precădere în domeniul comercial, civil, asigurări, financiar-bancar. Persoană dinamică, responsabilă, hotărâtă, dornică de a reuși în orice situație. Cunoașterea limbii engleză. Limbi de lucru: română și engleză.

Adina Fotea

Adina Fotea

Licențiată în drept în anul 2008, membră a Baroului Bucureşti din anul 2009; absolventă a Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor. Activează în cadrul biroului Poppa Avocați din anul 2012 în domeniul dreptului comercial, societar şi civil. Serviciile de reprezentare acoperă litigii civile și comerciale.
Atribute: Persoană ambițioasă, dinamică, punctuală și muncitoare.
Limbi de lucru: română şi engleză.

Mihaela Mustatea

Mihaela Mustatea

Absolventă de studii superioare în anul 2010; activează în cadrul biroului Poppa Avocați din anul 2007. De-a lungul anilor, a asistat avocații în activitatea de zi cu zi a acestora, activând cu precădere în domeniul dreptului societăților comerciale și al revendicărilor imobiliare întemeiate pe Legea nr. 10/2001. Persoană serioasă, ordonată în munca pe care o desfășoară, este un sprijin real al biroului și o recomandare certă pentru o carieră juridică. Limbi de lucru: română și engleză.

Ligia Sandu

Ligia Sandu

Absolventă de studii superioare în anul 2013. S-a alăturat echipei Poppa Avocați în anul 2017. A obținut diploma de master în Managementul cercetării și dezvoltării, sesiunea 2015. 
Persoană dinamică, sociabilă si ambițioasă.
Limbi de lucru: româna și engleză

Contacteaza-ne

POPPA AVOCAȚI

Adresa: Bd. Unirii nr.61, bl.F3, sc.2, et.6, ap.602, sector 3, Bucuresti

Tel:   021 320 35 73
        031 104 46 97
Fax:  021 326 49 03

E-mail: office@poppa-avocati.ro