Investiții Aqua Summer

Societatea Aqua Summer deținută de dl. Borcea Cristian a preluat în folosință două ștranduri din București, respectiv Ștrandul Moghioroș și Ștrandul Crângași aflate într-o stare de degradare accentuată și improprii utilizării în siguranță.
În aceste două locații societatea Aqua Summer a investit aproximativ 9 milioane de euro readucând strălucirea și vitalitatea celor două ștranduri. Acestea au fost modernizate la standarde europene asigurând clienților servicii de înaltă calitate, igienă și siguranță pentru petrecerea timpului liber într-un ambient cât mai plăcut.
În afară de amenajarea bazinelor cu apă, ștrandurile au fost dotate cu parcuri acvatice, tobogane acvatice, sisteme de valuri artificiale, plajă cu nisip și șezlonguri, baruri, restaurante, spații de joacă pentru copii, spații pentru practicarea sporturilor în aer liber și scene pentru desfășurarea activităților artistice destinate tuturor categoriilor de vârstă.
De asemenea, pentru întregirea confortului, spațiilor de relaxare și divertisment au fost construite mai multe săli pentru organizarea de evenimente speciale din viața omului: nunți, botezuri, petreceri aniversare.
În final, cele două locații au devenit niște oaze de relaxare și distracție destinate tuturor categoriilor de oameni și de vârstă.

Citeste toate stirile